Gróf Széchenyi István minden írása CD-ROM-on               Széchenyi mint magánember c. tanulmánykötet               A cenki István-nap         

 

Széchenyi-vetélkedő középiskolásoknak
Megnevezés: Széchenyi-vetélkedő középiskolásoknak
Helyszinek: Szatmárnémeti
Rendezők: nincs adat
Védnökök: nincs adat
Esemény kezdete: 2010-06-04 09:00
Esemény vége: 2010-06-04 15:00
Kapcsolódás:

A vártnál is jobban sikerült a hét végén, június 4-én, a Szatmár megyei magyar középiskolások Széchenyi-vetélkedője. Ezt értékelőjében mind Kónya László főtanfelügyelő, a zsűri elnöke, mind Sike Lajos újságíró, a vetélkedő szervezője, mind pedig a diákokat felkészítő tanárok (például Ács Muhi Csilla) külön hangsúlyozták. A jó eredményt nem csak a kérdésekre adott jó válaszok, de a csapatok közti szoros helyezés is igazolta. Javaslat született, hogy a versenyt hagyományossá kellene tenni és minden évben megrendezni. A sikerhez az értékes díjak és könyvajándékok is hozzájárultak. Külön köszönet ezért önzetlen felajánlóiknak: a budapesti OTP bank dr. Ádám Ernőné vezette szatmári kiránduló csoportjának, a katolikus püspökségnek, a Láncos-templom presbitériumának, a TransPink Kft.-nek, az Elgreco szamoskrassói vállalkozásnak, Erdei D. István parlamenti képviselőnek, Petrisor László vállalkozónak, az East-Consult Kft.-nek, a Mondinion cégnek.

 

Az első díjat a Kölcsey Főgimnázium I. csapata nyerte (felkészítő tanár Ács Muhi Csilla), a másodikat a nagykárolyi Kalazanczi Szent József Katolikus Gimnázium csapata (felkészítő tanár Székely Attila). A pontegyenlőség miatt két harmadik díjat is kiosztottak. Egyiket a Hám János Katolikus Iskolaközpont csapata (felkészítő tanár Gnandt Zoltán), a másikat a Kölcsey Főgimnázium második csapata (felkészítő Ács Muhi Csilla) vehette át. Kiváló teljesítményéért a zsűri külön díját Hutton Dóra, a Hám János Katolikus Iskolaközpont diákja érdemelte ki. Lelkiismeretes munkájukért ugyanakkor külön könyvjutalomban részesültek a hat diákcsoportot felkészítő tanárok is.

Vissza az eseményekhez

Digitalizált formában

Megrendelhető a Logod Bt.-nél

 

1012 Budapest, Logodi u. 49.

Tel: (1) 214-2453

MegrendelésSzéchenyi mint magánember c. tanulmánykötet

 

A kiadvány 2800 forintos áron megrendelhető a kiadó Logod Bt-nél a www.logod.hu webáruházban és a logod@logod.hu címen.Kő András:

A cenki István-nap

Vendégségben Széchenyi Istvánnál.

Kő András a fellelhető dokumentumok alapján elénk varázsolja Nagycenken az 1841. augusztus 20-ai István-napot.

Bővebben>>Készítette: On-Team Kft. Szoftver: SurfaceLight Kapcsolat: szerkeszto@szechenyiemlekbizottsag.hu