Gróf Széchenyi István minden írása CD-ROM-on               Széchenyi mint magánember c. tanulmánykötet               A cenki István-nap         

 

 Adományok, felajánlások

Az emlékbizottság nem állami keretek között jött létre.

Az emlékév szervezésével, eseményeivel kapcsolatban tevékenykedők önkéntesként, önfinanszírozással dolgoznak. Ezért kérjük, hogy lehetősége szerint anyagilag is támogassa az emlékbizottság munkáját. 

A 25 000 forint feletti adományokat a Széchenyi Alapítvány Borsos Miklós és Buday Miklós által készített plakettjével köszönjük meg.

A támogatás választható formáit az almenükben találja.

 


Köszönjük a Barankovics István Alapítvány, a kőbányai Széchenyi István Általános Iskola, a VIA-Pontis Kft., valamint Mátyásfalvi János és Tóth Ferencné magánszemélyek anyagi támogatását. 


Köszönjük a várpalotai Bán Aladár Általános Iskola és Tagiskolája jelentkezését egy Széchenyi-levél örökbefogadására, aminek ellenértékét a nevelőtestületek tagjai gyűjtés útján, saját erőből fedezték.  


Köszönjük továbbá Matyi Sándorné, Körmendy Kinga, Filetóth István és Egervölgyi Dezső megkeresését, akik Széchenyi-levelek örökbefogadásával vállalták a támogatást. 


Digitalizált formában

Megrendelhető a Logod Bt.-nél

 

1012 Budapest, Logodi u. 49.

Tel: (1) 214-2453

MegrendelésSzéchenyi mint magánember c. tanulmánykötet

 

A kiadvány 2800 forintos áron megrendelhető a kiadó Logod Bt-nél a www.logod.hu webáruházban és a logod@logod.hu címen.Kő András:

A cenki István-nap

Vendégségben Széchenyi Istvánnál.

Kő András a fellelhető dokumentumok alapján elénk varázsolja Nagycenken az 1841. augusztus 20-ai István-napot.

Bővebben>>Készítette: On-Team Kft. Szoftver: SurfaceLight Kapcsolat: szerkeszto@szechenyiemlekbizottsag.hu