Gróf Széchenyi István minden írása CD-ROM-on               Széchenyi mint magánember c. tanulmánykötet               A cenki István-nap         

 

 Széchenyi Akadémia Nagycenken az innovációról

Az Országos Széchenyi Kör közzé tette 2013. első félévi programját. A három évtizedre visszatekintő (korábban Széchenyi Népfőiskola, újabban Széchenyi Akadémia) hagyományos előadássorozatot idén  április 10-14 között rendezik meg a Nagycenki kastélyban.

Témája a magyar szellemi értékek védelme, létrejövetelének segítése, az innováció szerepe a társadalomban, illetve gazdaság különböző területein.

Az előadó szakemberek, professzorok, kutatók többek között a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalából, a győri Széchenyi István,- a Nyugat-magyarországi-, a Pázmány Péter Egyetemekről, valamint az iparból jönnek


 


A szállás a bentlakó hallgatók részére Fertőbozon a Gloriett panzióban lesz, nagyon szép környéken, csodálatos kilátással a Fertő tóra.

Itt lesz a reggeli és a vacsora, az ebédet büfé jelleggel oldjuk meg: szendvics, pogácsa, üdítő, kávé.

A két település közt a panzió tulajdonosa kisbusszal szállítja a vendégeket. Lehetőség lesz a környéken kisebb kirándulásokra, sétára.

 

A jelentkezőknek részletes programot küldünk, még az előadókkal egyeztetünk. Lehetőséget adunk 3 napos részvételre, mert többen jelezték, hogy a munkahelyükről nehezen kapnak szabadságot.

 

Költségek: 5 napra 25.000 Ft, 3 napra 15.000 Ft.

A jelentkezéseket március 15-ig várjuk a Péchy Mária 1082 Budapest, Baross u. 86. postacímre, vagy pechy_maria@t-home.hu címere.

 

Péchy Mária

elnök

Országos Széchenyi Kör

 

 

 


Digitalizált formában

Megrendelhető a Logod Bt.-nél

 

1012 Budapest, Logodi u. 49.

Tel: (1) 214-2453

MegrendelésSzéchenyi mint magánember c. tanulmánykötet

 

A kiadvány 2800 forintos áron megrendelhető a kiadó Logod Bt-nél a www.logod.hu webáruházban és a logod@logod.hu címen.Kő András:

A cenki István-nap

Vendégségben Széchenyi Istvánnál.

Kő András a fellelhető dokumentumok alapján elénk varázsolja Nagycenken az 1841. augusztus 20-ai István-napot.

Bővebben>>Készítette: On-Team Kft. Szoftver: SurfaceLight Kapcsolat: szerkeszto@szechenyiemlekbizottsag.hu