Gróf Széchenyi István minden írása CD-ROM-on               Széchenyi mint magánember c. tanulmánykötet               A cenki István-nap         

 

 A Széchenyi Emlékbizottság 14. hírlevele2011. július 29.KONFERENCIA
Ahogy arról előző hírleveleinkben tájékoztatást adtunk, a Széchenyi Alapítvány szervezésében, az Országos Széchenyi Kör és a Széchenyi Társaság közreműködésével június 3-án a lengyelországi Zamoscban, majd 9-én Esztergomban megrendezésre került a Széchenyiek és Zamoyskiak konferencia, a Magyar Köztársaság Külügyminisztériuma támogatásával, országaink egymást váltó EU-elnöksége kapcsán. 
Az eseményről fotókat a Képtárban, a lap alján talál talál. A Széchenyiek és Zamoyskiak konferencia menüpontban elolvashatja a konferenciáról szóló beszámolót, valamint megtalálja a sajtóvisszhangot is.
A konferenciakötet korlátozott számban rendelkezésre áll, bővebb információ kérhető a szerkeszto@szechenyiemlekbizottsag.hu címen.  

Nagyon köszönjük érdeklődésüket, részvételüket és a felajánlott támogatásokat a konferencia megvalósulásáért.   
OSZK KÖZGYŰLÉS

Az Országos Széchenyi Kör július 8-10. között tartotta 15. közgyűlését a romániai Szatmárnémetiben, ahol a közhasznúsági és pénzügyi beszámolók ismertetése és elfogadása, az elnökségi tagok megválasztása és a jövőre irányuló tervek megvitatása volt a fő feladat. A közgyűlésről további információt itt olvashat.

TÁRSASJÁTÉK
Az OSZK – ahogy az emlékbizottság többi tagja is – kiemelkedően fontosnak tartja a Széchenyi-ismeret növelését. Ennek elősegítésére novemberi tervezett megjelenéssel egy Széchenyi-társasjátékot készít elő, melynek kivitele Széchenyi utazásaira épül, és amelyben útiládákat kell összegyűjteni, egy-egy életére, tevékenységére vonatkozó kérdés helyes megválaszolásával. Az igényes kivitelű, informatív és szórakoztató társasjátékot ajánljuk gyerekeknek és felnőtteknek, iskoláknak, Széchenyi-tisztelő családoknak, csoportoknak.A Széchenyi Kör elővételi igény jelzése esetén kedvező árat biztosít az érdeklődőknek. A részleteket itt találja.  

SZPONZORÁCIÓS LEHETŐSÉG
Szponzorokat keres a Széchenyi-társasjáték kivitelezéséhez az Országos Széchenyi Kör.
Bővebb információ és kapcsolatfelvétel itt.
   


Minden kedves olvasónknak kellemes nyarat, jó pihenést kívánunk!

 


Digitalizált formában

Megrendelhető a Logod Bt.-nél

 

1012 Budapest, Logodi u. 49.

Tel: (1) 214-2453

MegrendelésSzéchenyi mint magánember c. tanulmánykötet

 

A kiadvány 2800 forintos áron megrendelhető a kiadó Logod Bt-nél a www.logod.hu webáruházban és a logod@logod.hu címen.Kő András:

A cenki István-nap

Vendégségben Széchenyi Istvánnál.

Kő András a fellelhető dokumentumok alapján elénk varázsolja Nagycenken az 1841. augusztus 20-ai István-napot.

Bővebben>>Készítette: On-Team Kft. Szoftver: SurfaceLight Kapcsolat: szerkeszto@szechenyiemlekbizottsag.hu