Előadók és témakörök

A menüpontban kereshet a Széchenyihez kapcsolódó témák és előadók között. Érdeklődés esetén a megadott elérhetőségeken közvetlenül az előadókkal kell felvenni a kapcsolatot.

 

Várjuk azoknak a jelentkezését, akik Széchenyivel, életpályájával, egy-egy életszakaszával, munkásságával vagy kiragadott tevékenységével, a reformkorral stb. kapcsolatban vállalják előadások megtartását.


Jelentkezés előadónak

Az alábbi űrlapot kitöltve küldjék el, és adataik felkerülnek a honlapra. (A kitöltött űrlap a szerkesztőbizottság email-címére érkezik, és feldolgozás után kerül fel a honlapra). Személyes adataik megadása egyben hozzájárulás ahhoz, hogy azokat a honlapon megjelentessük. Az érdeklődők (iskolák, intézmények, közösségek) közvetlenül az előadóval veszik fel a kapcsolatot és állapodnak meg a részletekben. Kérjük, hogy a rövid, bemutatkozó életrajzukban (maximum 2 000 karakter) széchenyis munkásságukat emeljék ki, illetve küldjenek egy fényképet a szerkeszto@szechenyiemlekbizottsag.hu email-címre. Köszönjük. 

 

Bővebben...

Előadás keresése

Az előadások betűrendben szerepelnek a menüpontban. A megfelelő előadás címét kiválasztva megtalálja az előadót, és a nevére kattintva láthatóvá válik életrajza, valamint elérhetősége a kapcsolatfelvételhez. Bővebben...

Műsor

Rubold Ödön, Sudár Annamária és Török Máté (Misztrál együttes) Üdv, Széchenyi című műsoráról itt tájékozódhat bővebben. A műsor plakátját itt láthatja.

Bővebben...Webfejlesztés: On-Team Kft. Szoftver: SurfaceLight